Serviciile noastre

La prima vedere, încheierea unei tranzacții imobiliare pe cont propriu poate suna atractiv pentru orice vânzător care vrea să obțină un preț cât mai bun pentru proprietatea sa – prin evitarea achitării unui comision către un intermediar. În practică însă, solicitarea ajutorului unui agent profesionist în relația cu potențialii cumpărători te poate scuti de multe bătăi de cap. îți prezint  o listă a lucrurilor pe care un astfel de broker le va face pentru tine:
Serivicii oferitei 
 • evaluarea propiettatii
 • analiza comparativa a pietei
 • stabilirea pretului corect de vanzare
 • După cum probabil știi deja, în contextul economic actual, prețul este cel mai important criteriu de achiziție pentru cei care doresc să cumpere o locuință. De aceea, stabilirea unui preț realist, adaptat la piață, joacă un rol hotărâtor în vânzarea unei proprietăți. O proprietate prea scumpă poate sta luni sau chiar ani întregi pe piață, iar una prea ieftină poate ridica semne de întrebare potențialilor cumpărători și te poate împiedica să obții cel mai bun preț. Chiar dacă poți face și pe cont propriu o cercetare de piață pentru a vedea care sunt prețurile solicitate pentru proprietăți similare cu a ta, un agent imobiliar profesionist prezintă avantajul cunoașterii valorilor efective de tranzacționare dintr-o anumită zonă. În funcție de acestea, el va ști să ajusteze prețul cerut pentru locuința ta astfel încât acesta să permită negocierea și obținerea unei sume rezonabile în final.
 • promovarea proprietatii pe toate canalele media de specialitateDeși poți pune chiar tu un anunț de vânzare pe internet sau în ziar, un agent imobiliar dispune de mai multe modalități de promovare a unei proprietăți – și la un preț mai scăzut. În plus, un adevărat profesionist va avea și cunoștințele necesare de marketing pentru a pune la punct o campanie eficientă de promovare, orientată spre categoria potrivită de consumatori.
 • gasirea in cel mai scurt timp a unui client care sa accepte conditiile de tranzactionare,
 • negocierea si medierea conflictelorUn principiu valabil în negocieri constă în detașarea de emoții – o negociere corectă și eficientă este una calmă și obiectivă. Acest principiu se poate dovedi dificil de pus în aplicare de către un proprietar atașat emoțional de locuința pe care încearcă să o vândă. În plus, ca vânzător, vei dori întotdeauna să obții cel mai bun preț posibil, iar refuzul de a face compromisuri cât de mici poate îndepărta chiar și cel mai interesat cumpărător. Dacă ești dispus să apelezi la un agent profesionist însă, acesta poate gestiona mult mai ușor relația dintre tine și client. Acesta va încerca să aducă pretențiile amândurora la un numitor comun, astfel încât șansele de reușită ale unei tranzacții vor crește.
 • verificarea documentatiei
 • suport si consiliere in obtinerea unui credit
 • asistarea partilor pana la semnarea contractului final de vanzare-cumparareMai ales atunci când treci pentru prima dată prin experiența unei tranzacții imobiliare, e firesc să existe o multitudine de aspecte tehnice pe care să nu le știi – de la actele pe care ar trebui să le pui la dispoziția cumpărătorului, până la ce ar trebui să cuprindă un contract de vânzare. Acesta este, iarăși, un punct în care prezența unui agent profesionist se poate dovedi de un real ajutor. Pentru aspectele mai complicate, de natură juridică de exemplu, acesta poate lua legătura cu specialiști din diverse domenii.
 • siguranta deplina a tranzactiilor
        Acesta este principalul criteriu in functie de care clientul alege un anumit agent, fapt pentru care profesionalismul si implicarea de care da dovada agentul in momentul colaborarii cu un client, il va ajuta pe viitor si ii va garanta accesul si la alti clienti.
       In general, romanii asocieaza cumpararea unei locuinte cu cumparaturile zilnice/saptamanale, motiv pentru care, conceptul de a nu plati un intermediar, care la final nu aduce multa valoare procesului de tranzactionare, este unul raspandit in mare parte.

Grila de comisioane practicate:

Comision vanzare: 2%
Comision inchiriere : 50%
Comisioanele sunt usor negociabile in functie de valoare, complexitate.